Bärhjälp i Stockholm & Göteborg

Låt oss få vara din extrahand

Bärhjälp med rätt teknik och kunskap

Bärhjälp med rätt teknik och kunskap

Att flytta tar otroligt mycket på krafterna och kan oftast leda till oförutsedda skador som ryggproblem. Därför är det bra att ta in en extra hand för er bärhjälp i Stockholm och numera även i Göteborg. Vi på Flyttgubbarna har flera års erfarenhet och strävar efter att ge er som kund den bästa upplevelsen. Oavsett om ni vill ha hjälp med hela flytten eller bara bärhjälp så kan ni räkna med att vi är en flyttfirma som utför arbetet på ett snabbt, smidigt och säkert sätt. 

Vi har personal som innehar SRY-yrkesbevis och är utbildade inom hur all flyttgods som till exempel vitvaror, möbler eller andra föremål bärs på ett ergonomiskt och säkert sätt genom att använda bärsele och andra viktiga verktyg. Låt certifierade och efrarna flyttgubbar hjälpa er med bärhjälpen! 

Behöver du hyra in bärhjälp för tunga lyft?

Behöver ni hyra in bärhjälp för tunga lyft som exempelvis kassaskåp, biljardbord, kristallkrona eller musikinstrument som piano eller flygel? Vi hjälper er att bära ner de större föremålen och vet vilka vinklar och utrustning som behövs för att ta sig ut genom dörren, den trånga hallen eller den trånga trappan. Med våra rymliga lastbilar och verktyg kan vi erbjuda en säker transport runt om i Stockholm och Göteborg. Boka din bärhjälp för tunga lyft här! 


ÖPPET ALLA DAGAR

För oss är det viktigt att vara tillgängliga. Därför är vår kundtjänst öppen varje dag mellan 08.00-21.00.

CERTIFIERADE

Vi har utbildad personal som genomgår en omfattande utbildning i allt ifrån materialkunskap och möbelvård till användning av klädvård.

SKRÄDDARSYDDA LÖSNINGAR

Välj bland alla våra flytt och städtjänster och få ett skräddarsytt paket som är anpassat efter era önskemål och behov.

Behöver du hjälp med hela flytten?

Vi kan hjälpa dig med delar av din flytt eller erbjuda en helhetslösning med packning, transport, uppackning och flyttstädning. Vi finns i hela Stockholms län och Göteborgs Stad. Oavsett om du är privatperson eller företag kan vi som flyttfirma med vår höga kapacitet snabbt vara på plats och hjälpa dig.

OFFERTFÖRFRÅGAN


OFFERTFÖRFRÅGAN
BÄRHJÄLP

Begär en kostnadsfri offert & få svar inom en timme 

Flyttgubbarnas steg för kostnadsfri offert
Call Now Button