Bortforsling i Stockholm & Göteborg

Vi forslar bort på bästa miljövänliga sätt


Bortforsling av möbler och grovsopor

Bortforsling i Stockholm på ett miljövänligt sätt

Har ni samlat på er en hög med grovsopor som bara växer och möbler som ni inte önskar behålla? Då finns vi och hjälper dig med bortforsling av möbler och grovsopor! Flyttgubbarna hämtar det som ni behöver forsla bort och ser till att allt återvinns på ett säkert och miljövänligt sätt. Vi hämtar upp och forslar bort möbler, skräp och grovavfall oavsett om du är privatperson som bara behöver bli av med en soffa. Vi hjälper även företag som behöver bli av med exempelvis rivningsmaterial. Vi är en flyttfirma som har öppet alla dagar i veckan och arbetar med bortforsling i hela Stockholms län och Göteborgs Stad. 

Låt proffsen forsla bort skräpet åt dig

Visste ni att om hanteringen av sopor och avfall orsakar någon slags miljöskada kan företag få böta upp till miljontals belopp? Låt istället proffs ta hand om din bortforsling i Stockholm och Göteborg för att undvika risken av böter, skadegörelse av naturen och andra onödiga åtgärder. Vi på Flyttgubbarna har utbildad personal och vet hur bortforsling ska ske på ett ansvarsfullt, tryggt och korrekt sätt.

Boka Flyttgubbarna idag och få ditt skräp och avfall transporterat på ett säkert sätt.ANSVARSFÖRSÄKRAD BORTFORSLING

Vår tjänst bortforsling täcks av en en ansvarsförsäkring för att du som kund ska känna att du är i trygga händer.

CERTIFIERAD PERSONAL

Vi har certifierad personal som genomgår en omfattande utbildning i allt från materialkunskap och möbelvård till användning av klädvård.

SKRÄDDARSYDDA LÖSNINGAR

Välj bland alla våra tjänster och få ett skräddarsytt paket som är anpassat efter era önskemål och behov.

Behöver ni även packhjälp?

Med 10 års branschvana och utförande av tusentals flyttar runt om i Stockholm vet vi hur man packar och emballerar på ett säkert sätt.  

OFFERTFÖRFRÅGAN


OFFERTFÖRFRÅGAN
BORTFORLING

Begär en kostnadsfri offert & få svar inom en timme

Flyttgubbarnas steg för kostnadsfri offert
Call Now Button