Bortforsling i Stockholm & Göteborg

Vi forslar bort på bästa miljövänliga sätt


Bortforsling av möbler och grovsopor

Bortforsling i Stockholm på ett miljövänligt sätt

Låt proffsen forsla bort skräpet åt dig

Behöver ni bli av med en ansenlig mängd grovsopor som bara blir större och möbler som ni inte längre önskar behålla? Oroa er inte, vi finns här för att hjälpa er med bortforsling av både möbler och grovsopor! Våra erfarna Flyttgubbar kommer att hämta det ni behöver bli av med och se till att allt återvinns på ett säkert och miljövänligt sätt.

Oavsett om ni är en privatperson som bara behöver bli av med en soffa eller ett företag som behöver bli av med rivningsmaterial, så finns vi här för att hjälpa er. Vi specialiserar oss på att hämta och forsla bort möbler, skräp och grovavfall. Vår flexibilitet sträcker sig över hela veckan då vi har öppet alla dagar i veckan. Våra tjänster för bortforsling är tillgängliga i hela Stockholms län och Göteborgs Stad.

 

Visste ni att om hanteringen av sopor och avfall orsakar någon slags miljöskada kan företag få böta upp till miljontals belopp? Låt istället proffs ta hand om din bortforsling i Stockholm och Göteborg för att undvika risken av böter, skadegörelse av naturen och andra onödiga åtgärder. Vi på Flyttgubbarna har utbildad personal och vet hur bortforsling ska ske på ett ansvarsfullt, tryggt och korrekt sätt.

Boka Flyttgubbarna idag och få ditt skräp och avfall transporterat på ett säkert sätt.ÖPPET ALLA DAGAR

För oss är det viktigt att vara tillgängliga. Därför är vår kundtjänst öppen alla dagar mellan 08.00-21.00 

CERTIFIERAD PERSONAL

Vi har certifierad personal som genomgår en omfattande utbildning i allt från materialkunskap och möbelvård till användning av klädvård.

SKRÄDDARSYDDA LÖSNINGAR

Välj bland alla våra tjänster och få ett skräddarsytt paket som är anpassat efter era önskemål och behov.

Behöver ni även packhjälp?

Med 10 års branschvana och utförande av tusentals flyttar runt om i Stockholm vet vi hur man packar och emballerar på ett säkert sätt.  

OFFERTFÖRFRÅGAN


OFFERTFÖRFRÅGAN
BORTFORLING

Begär en kostnadsfri offert & få svar inom en timme

Flyttgubbarnas steg för kostnadsfri offert
Call Now Button