Byggstädning i
Stockholm & Göteborg 

Vi hjälper dig med din grovstädning & byggstädning


En dammfri byggstädning för alla typer av byggen

Behöver du hjälp med städningen efter ett byggprojekt? Efter en renovering eller nybyggnation är det otroligt viktigt att få bort alla dammpartiklar och andra farliga ämnen som sprider sig i byggnaden. Är ni exempelvis en större arbetsplats och inte har koll på allas allergier så är det ytterst viktigt att ta hänsyn till detta. Städar man inte korrekt efter ett byggprojekt kan detta framkalla allergier och andra svårigheter. 


Hur går en byggstädning till?

Till skillnad från en storstädning är byggstäd en grövre städning, till exempel behöver man dammsuga allting minst två gånger för att få bort alla hälsofarliga partiklar som finns i smuts. För att undvika att dammet cirkulerar och att byggstädningen tar alldeles för lång tid städar vi uppifrån och ned. När du anlitar Flyttgubbarna som din flyttfirma i Stockholm eller Göteborg så vet du att byggstädningen går rätt till.


ÖPPET ALLA DAGAR

För oss är det viktigt att vara tillgängliga. Därför är vår kundtjänst öppen varje dag mellan 08.00-21.00.

CERTIFIERADE

Vi har utbildad personal som genomgår en omfattande utbildning i allt ifrån materialkunskap och möbelvård till användning av klädvård.

SKRÄDDARSYDDA LÖSNINGAR

Välj bland alla våra tjänster och få ett skräddarsytt paket som är anpassat efter era önskemål. Vi skräddarsyr våra lösningar för kunder i både Stockholm och Göteborg.

Se vår checklista för byggstädning
Vi har tagit fram en checklista där du kan se vilka punkter som ingår i vår byggstädning. Saknas någonting? Vi skräddarsyr år dig! 

bild på checklista ikon

Behöver du en sanering istället?

Har ni råkat ut för olika typer av skador som exempelvis mögel, fuktskador, klotter, vandalisering? Kanske du behöver hjälp med sanering i samband med bortgång? Kontakta oss så hjälper vi dig!

OFFERTFÖRFRÅGAN


OFFERTFÖRFRÅGAN
BYGGSTÄDNING

Begär en kostnadsfri offert & få svar inom en timme 

Flyttgubbarnas steg för kostnadsfri offert
Call Now Button