Företagsflytt i Stockholm och Göteborg

En flyttfirma för både mindre och större företag

Snabb och smidig företagsflytt & kontorsflytt

Snabb och smidig företagsflytt & Kontorsflytt

Ska ert företag flytta sitt kontor? Flyttgubbarna är en flyttfirma åt företag i Stockholm & Göteborg som behöver hjälp inom kontorsflyttar, monteringshjälp, packhjälp, bärhjälp, transporthjälp & städning av lokal. Vi har mångårig erfarenhet inom kontorsflyttar och erbjuder helhetslösningar genom att skräddarsy lösningen efter era behov. Vi är flexibla och utför våra tjänster alla dagar i veckan oavsett tid på dygnet då vi vet värdet av tid och är därför anpassningsbara efter särskilda önskemål. 

Certifierad flyttfirma med jourtider

Bokar ni oss för er flytt av företag får ni en trygg och säker flytt! Flyttgubbarna är certifierdade inom ISO 9001, det menas med att vi är certiferade inom kvalitet i det interna arbetet, i relation till kund och i vår leverans av tjänster. Det ger oss ett sätt att visa att vi som flyttfirma är dedikerade till att överträffa våra kunders förväntningar.

Med vårt effektiva sätt att arbeta gör att vi kan erbjuda akuta tider samt ha en kundservice öppen alla dagar i veckan 365 dagar om året 08.00-21.00. Kontakta oss för er företagsflytt här alla dagar i veckan mellan 08.00-21.00 eller ring vårt journummer övrig tid på 0770335052.


ÖPPET ALLA DAGAR

För oss är det viktigt att vara tillgängliga. Därför är vår kundtjänst öppen varje dag mellan 08.00-21.00.

CERTIFIERADE

Vi har utbildad personal som genomgår en omfattande utbildning i allt ifrån materialkunskap och möbelvård till användning av klädvård.

SKRÄDDARSYDDA LÖSNINGAR

Välj bland alla våra tjänster och få ett skräddarsytt paket som är anpassat efter era önskemål och behov.

Psst!

Behöver ni kartonger till packningen?

Hos oss ingår det alltid lån av kartonger, dessa får ni ha 14 dagar innan och efter utförandets datum.
Kontakta oss så hjälper vi er med en snabb och smidig lösning för er kontorsflytt eller företagsflytt från, till och inom Stockholm eller Göteborg.

Flyttgubbarnas bild på en flyttgubbe som håller i en flyttkartong

Behöver ni kontorsstädning till nya kontoret?

Undvik sjukdomsfall på kontoret med hjälp av vår kontorsstädning i Stockholm och Göteborg. Vi arbetar för att ni ska få en ren miljö som ökar trivseln på kontoret. 

OFFERTFÖRFRÅGAN


OFFERTFÖRFRÅGAN
KONTORSFLYTT

Begär en kostnadsfri offert & få svar inom en timme 

Flyttgubbarnas steg för kostnadsfri offert
Call Now Button