Kontorsflytt i Stockholm och Göteborg

En flyttfirma för både mindre och större företag

Snabb och smidig företagsflytt & kontorsflytt

Snabb och smidig företagsflytt & Kontorsflytt

Ska ert företag göra en kontorsflytt? Flyttgubbarna är en flyttfirma som hjälper er från början till slut, oavsett om ni är ett större eller mindre företag utför vi våra tjänster från, till och inom Stockholm eller Göteborg. Flyttgubbarna har mångåriga erfarenheter av kontorsflyttar och erbjuder helhetslösningar inom företagsflyttar runt om i hela Sverige. Detta gör att vi kan kalla oss experter på det vi gör och levererar alltid våra flyttar på ett snabbt, säkert och smidigt sätt. Vi är flexibla och utför våra tjänster alla dagar i veckan oavsett tid på dygnet då vi vet värdet av tid och är därför anpassningsbara efter särskilda önskemål.

En helhetslösning för er kontorsflytt

Vi på flyttgubbarna erbjuder en helhetslösning för er kontorsflytt eller företagsflytt där ni kan få hjälp med både transport, magasinering, packhjälp, bärhjälp, montering av möbler, flyttstädning och kontorsstädning. Vi anpassar oss efter era arbetstider och skräddarsyr våra tjänster efter era önskemål.Ansvarsförsäkrade

Vår tjänst för kontorsflytt och företagsflytt täcks av en en ansvarsförsäkring för att du som kund ska känna att du är i trygga händer.

certifierade

Vi har utbildad personal som genomgår en omfattande utbildning i allt ifrån materialkunskap och möbelvård till användning av klädvård.

skräddarsydda lösningar

Välj bland alla våra tjänster och få ett skräddarsytt paket som är anpassat efter era önskemål och behov.

Psst!

Behöver ni kartonger till packningen?

Hos oss ingår det alltid lån av kartonger, dessa får ni ha 14 dagar innan och efter utförandets datum.
Kontakta oss så hjälper vi er med en snabb och smidig lösning för er kontorsflytt eller företagsflytt från, till och inom Stockholm eller Göteborg.

Flyttgubbarnas bild på en flyttgubbe som håller i en flyttkartong

Behöver ni kontorsstädning till nya kontoret?

Undvik sjukdomsfall på kontoret med hjälp av vår kontorsstädning i Stockholm och Göteborg. Vi arbetar för att ni ska få en ren miljö som ökar trivseln på kontoret. 

OFFERTFÖRFRÅGAN

OFFERTFÖRFRÅGAN
KONTORSFLYTT

Boka en kostnadsfri offert & få svar inom en timme 

Flyttgubbarnas steg för kostnadsfri offert
Call Now Button