Kontorsstädning i Stockholm & Göteborg

Skräddarsydd kontorsstädning efter era önskemål

Vi utför kontorsstädning med högsta kvalité

Vi utför kontorsstädning med högsta kvalité

Undvik sjukdomsfall på kontoret med hjälp av vår kontorsstädning i Stockholm och Göteborg. Vi arbetar för att ni ska få en ren miljö som ökar trivseln på kontoret. Flyttgubbarna har utfört kontorsstädningar runt om i Stockholm i flera år och vet hur en städning på kontor ska gå till. Vi utför alltid städ av högsta kvalité.


Öppet alla dagar i veckan

Vill ni att vi utför kontorsstädningen före, under eller efter arbetstid? Oavsett vad ni väljer så är vi flexibla och har öppet alla dagar i veckan. Vi arbetar effektivt och snabbt vilket gör att vi är osynliga under utförandet av städningen och inte i vägen för kontorspersonal. 

Eftersom alla företag och kontor ser olika ut och har olika arbetssätt så skräddarsyr vi städningen efter era behov. För att underlätta har vi tagit fram en checklista där ni själva kan välja vad som bör utföras. Kontakta oss så hjälper vi er att skräddarsy en lösning som passar er. 


Kontorsstädning med högsta kvalité

ÖPPET ALLA DAGAR

För oss är det viktigt att vara tillgängliga. Därför är vår kundtjänst öppen varje dag mellan 08.00-21.00.

CERTIFIERAD PERSONAL

Vi har certifierad personal som genomgår en omfattande utbildning i allt ifrån materialkunskap och möbelvård till användning av klädvård.

SKRÄDDARSYDD KONTORSSTÄDNING

Välj bland alla våra tjänster och få ett skräddarsytt paket som är anpassat efter era önskemål och behov.

Vi värnar om miljön

Vi värnar om miljön och väljer därför endast att arbeta med miljövänliga produkter. Vi hjälper er med att handla in rätt produkter till kontorsstädningen så vi tillsammans kan arbeta för en grönare värld. 

Behöver ni hjälp med flytten till nya kontoret?

Flyttgubbarna har mångåriga erfarenheter av kontorsflyttar och erbjuder helhetslösningar inom företagsflyttar runt om i hela Sverige. Detta gör att vi kan kalla oss experter på det vi gör och levererar alltid våra flyttar på ett snabbt, säkert och smidigt sätt.   

Se vår checklista för kontorsstädning
Vi har tagit fram en checklista där du kan se vilka punkter som ingår i vår kontorsstädning. Saknas någonting? Kontakta oss så skräddarsyr vi tjänsten efter dina önskemål! 

bild på checklista ikon

OFFERTFÖRFRÅGAN


OFFERTFÖRFRÅGAN
KONTORSSTÄDNING

Begär en kostnadsfri offert & få svar inom en timme 

Flyttgubbarnas steg för kostnadsfri offert
Call Now Button