Flytthjälp

Vi är en flyttfirma i Stockholm & Göteborg som är experter inom flytthjälp 


Boka din flytthjälp idag med Flyttgubbarna

Boka akut flytthjälp av ditt bohag med Flyttgubbarna

Efter många års erfarenhet som flyttfirma i har vi blivit experter på att erbjuda akut flytthjälp av ditt bohag. Oavsett om du ska byta boende eller flytta till nytt kontor så kan vi underlätta din flytt med hjälp av våra flyttjänster genom att erbjuda akuta flyttider samma dag.

Som modern flyttfirma erbjuder vi akut flytthjälp åt både företag & dig som privatperson från, till och i Stockholms län eller Göteborgs Stad. Vi hjälper dig som vill flytta till en mindre etta i Vasastan, Södermalm eller Avenyn till er vars familj ska flytta till ett större hus i Huddinge, Hovås eller om hela företaget ska byta lokal från Älvsjö till stan. Med oss som flyttfirma får du en snabb och säker transport av dina ägodelar och möbler. Boka din akuta flytthjälp av ditt bohag eller lokal här!

Hos oss som flyttfirma är du i trygga händer

Som kund kan du känna dig extra trygg när du anlitar oss som flyttfirma från, till eller inom Stockholm och Göteborg. Vi har både ansvarsförsäkring, kollektivavtal samt är kvalitetscertifierade inom ISO 9001. Det menas med att om du bokar oss som flyttfirma vet du som kund att du får en tjänst som är försäkrad, kvalitetsäkrad och även dedikterad till att överträffa våra kunders förväntningar. Boka din flyttfirma här! 

Vi är ett flyttföretag med förmånliga priser

Visste du att du har rätt att nyttja rutavdraget hos oss som flyttföretag? Med våra tjänster inom flytthjälp, packhjälp, bärhjälp, transport eller flyttstädning betalar du endast 50% av arbetskostnaden. Kontakta oss så berättar vi hur du kan nyttja ditt rutavdrag! Vi löser allt det administrativa och bokar in din flytt till ett förmånligt pris. 

Psst!

Behöver ni flyttkartonger till packningen?

Hos oss ingår det alltid lån av kartonger. Dessa får ni ha 14 dagar innan och efter utförandets datum, ni kan även köpa kartonger av oss. Kontakta oss så hjälper vi er med en snabb och smidig lösning för er bostadsflytt eller kontorsflytt från, till och inom Stockholm eller Göteborg.

ÖPPET ALLA DAGAR

För oss är det viktigt att vara tillgängliga. Därför är vår kundtjänst öppen varje dag mellan 08.00-21.00.

certifierade

Vi har utbildad personal som genomgår en omfattande utbildning i allt ifrån materialkunskap och möbelvård till användning av klädvård.

skräddarsydda lösningar

Välj bland alla våra tjänster och få ett skräddarsytt paket till din flytthjälp som är anpassat efter era önskemål och behov .

Jourtider

Om du är i behov av akut flytthjälp kan du ringa på vår jourtelefon: 08 – 42 50 32 72.

Vi finns här för att hjälpa dig med alla dina frågor.

Miljö

Vi har ett miljötänk i hela verksamheten, från att våra yrkesförare alltid kör våra fordon enligt Trafikverkets rekommendationer om sparsam körning, till de miljömärkta produkterna vi använder.

Flyttgubbarna är en flyttfirma som jobbar ständigt mot en grönare värld.

Boka flytthjälp och flyttstädning

Har du bokat flytthjälp och behöver nu även hjälp med flyttstädningen? Flyttgubbarnas flyttstädning innebär en omfattande rengöring av bostaden och utförs av vår egen certifierade personal. Städningen följer svensk standard och Mäklarsamfundets checklista. 

OFFERTFÖRFRÅGAN


OFFERTFÖRFRÅGAN
FLYTTHJÄLP

Begär en kostnadsfri offert & få svar inom en timme

Flyttgubbarnas steg för kostnadsfri offert
Call Now Button