Flytthjälp från, till & inom Stockholm 

Vi är en flyttfirma i Stockholm som är experter inom flytt 


Boka din flytthjälp idag med Flyttgubbarna

Boka din flytthjälp idag med Flyttgubbarna

Efter många års erfarenhet som flyttfirma i har vi blivit experter på att flytta. Oavsett om du ska byta boende eller flytta till nytt kontor så kan vi underlätta din flytt med hjälp av våra flyttjänster. Som modern flyttfirma erbjuder vi flytthjälp åt alla från, till och i Stockholms Län, från dig som ska flytta till en mindre etta i Vasastan inne i Stockholm City till er vars familj ska flytta till ett större hus i Huddinge. Oavsett om du behöver flytta ett piano eller ett stort antal flyttlådor som ska med ser vi till att utföra flytten med ett leende på läpparna. Med oss får du också en snabb och säker transport av dina ägodelar och möbler.

Hos oss som flyttfirma är du i trygga händer

Som kund kan du känna dig extra trygg när du anlitar oss som flyttfirma från till eller inom Stockholm. Alla våra anställda är certifierande med yrkestrafiktillstånd vilket gör att vi kan utföra alla typer av flyttar på ett snabbt och effektivt sätt.

Vi är en flyttfirma i Stockholm som kan hjälpa dig med delar av flytten eller erbjuda en helhetslösning med packning, transport, uppackning och flyttstädning. Du väljer själv vilken typ av flytthjälp du behöver. 

Vi finns i hela Stockholms Län och oavsett du är privatperson eller företag kan vi med vår höga kapacitet snabbt vara på plats och hjälpa dig.


Ansvarsförsäkrade

Alla våra tjänster täcks av en en ansvarsförsäkring för att du som kund ska känna att du är i trygga händer.

certifierade

Vi har utbildad personal som genomgår en omfattande utbildning i allt från materialkunskap och möbelvård till användning av klädvård.

skräddarsydda lösningar

Välj bland alla våra tjänster och få ett skräddarsytt paket som är anpassat efter era önskemål & behov.


Jourtider

Om du är i behov av akut hjälp kan du ringa på vår jourtelefon: 08 – 42 50 32 72.

Vi finns här för att hjälpa dig med alla dina frågor.

Miljö

Vi har ett miljötänk i hela verksamheten, från att våra yrkesförare alltid kör våra fordon enligt Trafikverkets rekommendationer om sparsam körning till de miljömärkta produkterna vi använder.

Flyttgubbarna är en flyttfirma i Stockholm som jobbar ständigt mot en grönare värld.

Skräddarsy en helheltslösning med Flyttgubbarna

Behöver du även hjälp med din flyttstädning?

Flyttgubbarnas flyttstädning innebär en omfattande rengöring av bostaden och utförs av vår egen certifierade personal. Städningen följer svensk standard och Mäklarsamfundets checklista. 

OFFERTFÖRFRÅGAN

OFFERTFÖRFRÅGAN

Boka en kostnadsfri offert & få svar inom en timme: 

Flyttgubbarnas steg för kostnadsfri offert
Call Now Button