Hemstädning i Stockholm & Göteborg

Förläng vardagslivet genom att unna dig städhjälp


Ansvarsförsäkrade

Vår hemstädning täcks av en en ansvarsförsäkring för att du som kund ska känna att du är i trygga händer.

certifierade

Vi har utbildad personal som genomgår en omfattande utbildning i allt från materialkunskap och möbelvård till användning av klädvård.

konkurrenskraftiga priser

Konkurrenskraftiga priser på vår hemstädning i Stockholm & Göteborg.
Vi levererar billig hemstädning med kvalité.

Gör din vardag enkel med vår hemstädning

Gör din vardag enkel med vår hemstädning

Tycker du också om att komma hem till en fräsch och nystädad bostad? Låt oss hjälpa dig med din städning så kan du slappna av och fokusera mer på familj, fritidsintressen, dig själv och jobb. Vi skräddarsyr din hemstädning efter dina behov och önskemål. Vårt mål är att vår städhjälp ska motsvara dina önskemål och att du ska känna dig nöjd med en effektiv och prisvärd hemstädning. Vi finns i hela Stockholms Län och Göteborgs Stad, från Vasastan, Avenyn, Majorna, Östermalm, Södermalm till Täby, Tyresö, Nacka, Danderyd, Lidingö till Mölndal och Partille.

Hos Flyttgubbarna är vi mycket flexibla och anpassar oss efter er vardag, därför har vi öppet alla dagar i veckan både morgon och kväll. Vi är öppna för att planera hemstädningen efter dina behov för att du alltid ska få den bästa servicen. 

Städhjälp som inte kostar skjortan

Vi erbjuder städhjälp till ett rimligt pris utan att det ska behöva kosta skjortan för våra kunder. Väljer du att boka ett städabonnemang med Flyttgubbarna som städfirma ingår även rutavdraget. Det betyder att när du bokar städhjälp har du som privatperson rätt till 50% skatteavdrag på arbetskostnaden. Vill du veta mer om rutavdraget och våra priser på städhjälp?

boka provstädning

Skräddarsy en provstädning till hemmet

Vi rekommenderar att du bokar in en provstädning: där kan du, städaren och arbetsledaren lägga upp en plan för en skräddarsydd städhjälp efter dina önskemål och behov. Tillsammans tar ni fram ett optimalt städschema för just din bostad och planerar in andra önskemål, exempelvis strykning eller fönsterputsning.

Hos Flyttgubbarna är vi mycket flexibla och anpassar oss efter er vardag, därför har vi öppet alla dagar i veckan både morgon och kväll. Vi är öppna för att planera hemstädningen efter dina behov för att du alltid ska få den bästa servicen. Vi finns här för dig som behöver städhjälp i vardagen och självklart anpassar vi städningen utifrån dina önskemål och behov.

Se vår checklista för hemstädning
Vi har tagit fram en checklista där du kan se vilka punkter som ingår i vår hemstädning. Saknas någonting? Vi skräddarsyr år dig! 

bild på checklista ikon
Skräddarsy en helhetslösning med Flyttgubbarna

Behöver du kanske en storstädning?

Visste du att en storstädning behöver göras minst en gång i halvåret? I dessa tider är det extra viktigt att hålla bakterier borta från hemmet. Boka din storstädning med Flyttgubbarna idag.  

OFFERTFÖRFRÅGAN

OFFERTFÖRFRÅGAN
HEMSTÄDNING

Boka en kostnadsfri offert & få svar inom en timme 

Flyttgubbarnas steg för kostnadsfri offert
Call Now Button