Hemstädning i Stockholm  

Förläng vardagslivet genom att unna dig hemstädning


Gör din vardag enkel med vår hemstädning

Gör din vardag enkel med vår hemstädning

Tycker du också om att komma hem till en fräsch och nystädad bostad? Låt oss hjälpa dig med din städning så kan du slappna av och fokusera mer på familj, fritidsintressen, dig själv och jobb. Vi skräddarsyr din städning efter dina behov och önskemål. Vårt mål är att våra städningar ska motsvara dina önskemål och att du ska känna dig nöjd med en effektiv och prisvärd hemstädning. Vi finns i hela Stockholms Län, från Vasastan, Östermalm, Södermalm till Täby, Tyresö Danderyd, Lidingö till Nacka.

Hos Flyttgubbarna är vi mycket flexibla och anpassar oss efter er vardag, därför har vi öppet alla dagar i veckan både morgon och kväll. Vi är öppna för att planera hemstädningen efter dina behov för att du alltid ska få den bästa servicen. 

Skräddarsy en provstädning till hemmet

Vi rekommenderar att du bokar in en provstädning: där kan du, städaren och arbetsledaren lägga upp en plan för en skräddarsydd städning efter dina önskemål och behov. Tillsammans tar ni fram ett optimalt städschema för just din bostad och planerar in andra önskemål, exempelvis strykning eller fönsterputsning. När du väl har haft besök av en av våra städare några gånger så blir det lätt att bygga en relation. Vi ser till så att du alltid får besök av samma person, därmed kan du lugnt lämna över ansvar till dem med tryggheten att de redan känner till din bostad. 

Vi finns här för dig som behöver hjälp i vardagen och självklart anpassar vi städningen utifrån dina önskemål och behov.


Ansvarsförsäkrade

Alla våra tjänster täcks av en en ansvarsförsäkring för att du som kund ska känna att du är i trygga händer.

certifierade

Vi har utbildad personal som genomgår en omfattande utbildning i allt från materialkunskap och möbelvård till användning av klädvård.

skräddarsydda lösningar

Välj bland alla våra tjänster och få ett skräddarsytt paket som är anpassat efter era önskemål & behov.


Se vår checklista för hemstädning
Vi har tagit fram en checklista där du kan se vilka punkter som ingår i vår hemstädning. Saknas någonting? Vi skräddarsyr år dig! 

bild på checklista ikon
Skräddarsy en helhetslösning med Flyttgubbarna

Behöver du kanske en storstädning?

Visste du att en storstädning behöver göras minst en gång i halvåret? I dessa tider är det extra viktigt att hålla bakterier borta från hemmet. Boka din storstädning med Flyttgubbarna idag.  

OFFERTFÖRFRÅGAN

OFFERTFÖRFRÅGAN

Boka en kostnadsfri offert & få svar inom en timme 

Flyttgubbarnas steg för kostnadsfri offert
Call Now Button