Storstädning i Stockholm & Göteborg

Nystart för hemmet med vår städhjälp


Dags för en storstädning av hemmet? 

Dags för en storstädning
 
av hemmet?

Det är lätt hänt att man missar mindre ytor hemma i samband med städning. Man kan bli förvånad över hur snabbt damm och smuts letar sig in i skrymslen och vrån. Ta därför hjälp av proffs och boka en storstädning med oss på Flyttgubbarna som får arbetet gjort.

Varje hem är unikt därför anpassar vi vår städning efter dina önskemål. Vi städar efter minsta detalj för att ge dig ett rent och fräscht hem. Bestäm själv vilka delar i storstädningen du vill ha hjälp med, vi skräddarsyr din storstädning i Stockholm och Göteborg efter dina önskemål.


ÖPPET ALLA DAGAR

För oss är det viktigt att vara tillgängliga. Därför har vår kundtjänst öppet varje dag mellan 08.00-21.00.

CERTIFIERADE

Vi har utbildad personal som genomgår en omfattande utbildning i allt ifrån materialkunskap och möbelvård till användning av klädvård.

SKRÄDDARSYDDA LÖSNINGAR

Välj bland alla våra tjänster och få ett skräddarsytt paket som är anpassat efter era önskemål och behov.

rekommendationer

För att uppnå ett effektivt städresultat föreslår vi följande förslag:

  • Vi rekommenderar att det är undanplockat hemma. Leksaker, kläder och andra föremål på golvet är i vägen för vår personal vilket påverkar städningens tidsåtgång och kvalité. 
  • Vi rekommenderar att kunden drar fram vitvaror för att vi lättare ska kunna städa under och bakom dessa.
  • Vi rekommenderar att kunden plockar av badkarsfronten och eventuellt sätter tillbaka den för att underlätta städningen.
  •  Vi rekommenderar att kunden monterar isär glaset på ugnsluckan vid rengöring mellan glasskivorna. Om det finns en stege i hemmet får kunden gärna ställa fram denna, om det inte finns en sådan tar vi med oss den själv.

Vad ingår i vår städhjälp? 

Vi skräddarsyr våra tjänster efter dina önskemål. Ta gärna kontakt med oss innan så sätter vi ihop en storstädning som passar bäst för ert hem.

I vår storstädning ingår bland annat dammtorkning, gör rent runt om vitvaror, dammsugning och våttorkning av golv.

Nedanför kan du se vår checklista för storstädning i Stockholm och Göteborg. 

Hur tar vi hänsyn till miljön? 

När vi arbetar under en storstädning använder vi endast miljövänliga städprodukter och vi anpassar vårt arbete så att natur och miljö inte påfrestas i onödan.

Flyttgubbarna har även kontinuerliga dialoger med företagets anställda om miljön, därför har vi tagit fram tydliga strategier och riktlinjer med väl utarbetade miljömål för att Flyttgubbarna ska kunna bidra med en grönare värld.

Vad ingår i storstädning?
Vi har tagit fram en checklista där du kan se vilka punkter som ingår i vår storstädning. Saknas någonting ? Kontakta oss så skräddarsyr vi tjänsten efter dina önskemål!

bild på checklista ikon

OFFERTFÖRFRÅGAN


OFFERTFÖRFRÅGAN
STORSTÄDNING

Begär en kostnadsfri offert & få svar inom en timme 

Flyttgubbarnas steg för kostnadsfri offert
Call Now Button