Flyttstädning

BEHÖVER DU HJÄLP MED FLYTTSTÄDNING?

– Du kan fokusera på ditt nya boende så hjälper vi dig med flyttstädning
Vid en flytt krävs det mycket tid och energi till packning, transport och flyttstädning. Det kan vara svårt att hinna med allt på egen hand och därför har vi på Flyttgubbarna i Stockholm arbetat fram olika lösningar för att underlätta din flytt. Du kan anlita oss för delar av din flytt eller en helhetslösning där vi hjälper dig med hela flytten.

Noggrannhet
Vi arbetar med checklistor när vi utför flyttstädning så att du som kund kan känna dig trygg med att veta att hela ditt gamla boende gås igenom och städas med noggrannhet. Vi lämnar garanti på vår städning och du eller den nya ägaren av bostaden eller kontoret är välkomna med synpunkter om något inte skulle stämma med era önskemål. Du kan känna dig trygg med vårt samarbete redan från start med vår nöjd-kund-garanti där vi garanterat att städningen blir ordentligt utförd och eventuella synpunkter åtgärdas direkt och utan kostnad.

Rätt lösning för dig
Oavsett om du vill ha hjälp med packning, transport och uppackning, professionell flyttstädning eller en helhetslösning är du välkommen att kontakta oss på Flyttgubbarna i Stockholm. Tillsammans med dig hittar vi en lösning som passar dina behov!

LÄNK TILL CHECKLISTA FLYTTSTÄDNING

Miljö
När vi arbetar med flyttstädning använder vi miljövänliga städprodukter och vi anpassar vårt tillvägagångssätt så att natur och miljö inte påfrestas i onödan.

Nöjd-kund-garanti
På flyttstädning har vi en nöjd-kund garanti som innebär att vi åtgärdar eventuella synpunkter inom 7 dagar, utan extra kostnad.

Riktlinjer för flyttstädning
Vi följer Mäklarsamfundets riktlinjer för flyttstädning.

Boka din Flyttstädning
Kontakta gärna oss för mer information om och för att boka din flyttstädning.