Hemstädning

RENT OCH FRÄSCHT HEMMA

Tycker du också om att komma hem till en fräsch och nystädad bostad? Låt oss hjälpa dig med din städning så kan du slappna av och fokusera mer på familj, fritidsintressen, dig själv och jobb. Vi skräddarsyr din städning efter dina behov och önskemål.

Vårt mål är att våra städningar ska motsvara dina önskemål och att du ska känna dig nöjd med ett effektivt och prisvärt alternativ till städstress!

Vi rekommenderar att du bokar in en provstädning: där kan du själv, städaren och arbetsledaren lägga upp en plan för en städning skräddarsydd efter dina önskemål och behov. Tillsammans tar ni fram ett optimalt städschema för just din bostad och planerar in andra önskemål, exempelvis strykning eller fönsterputsning.

Vi finns här för dig som behöver hjälp i vardagen och självklart anpassar vi städningen utifrån dina behov.

Försäkring
När du som kund anlitar oss kan du känna dig trygg, vi är försäkrade och vår ansvarsförsäkring täcker eventuella skador om olyckan är framme.

Miljö
Som kund väljer du om städningen ska utföras med miljömärkta produkter eller inte. Vi rekommenderar inköp av miljömärkta produkter och rekommenderar gärna produkter om du önskar.

Boka din hemstädning
Kontakta gärna oss för mer information om och för att boka din hemstädning.

Priser från 160kr/h.