Om Flyttgubbarna som flyttfirma

Vi strävar alltid efter
100 % kundnöjdhet  

Om oss

Flyttgubbarna är flytt- och städföretaget som månar om dig som kund och erbjuder flytthjälp och flyttstädning i Stockholm och Göteborg. Vårt mål är att flytthjälpen eller flyttstädningen ska utföras effektivt och noggrant precis som våra kunder önskar. Du som kund ska känna dig trygg när du anlitar oss som flyttfirma och vi lämnar alltid allt i perfekt skick.

Vi strävar efter att leverera kvalitetsprojekt till rätt pris i rätt tid, från projektering till genomförande och leverans. Vårt yrkeskunnande kombineras med kundens önskemål för att leverera unika och gedigna lösningar. Flyttgubbarna går i spetsen för att erbjuda hållbara och konkurrenskraftiga lösningar på flytthjälp och flyttstädning genom en väl strukturerad planering och ett flexibelt arbetssätt i Stockholm och Göteborg. Med Flyttgubbarna som flyttfirma kan du alltid känna dig säker. 

Våra kunder är A och O

Vårt team är förberedda på att möta kunders önskemål och behov. Som ett resultat på att våra kunder alltid är i fokus och våra skräddarsydda lösningar är många av våra kunder återkommande kunder.

Med lång erfarenhet från alla typer av projekt, stora som små, jobbar vi för att skapa en mer hållbar framtid för våra kunder och samhället. 

Vår personal

Våra anställda har både lång erfarenhet inom branschen och hög servicekänsla, de är utvalda med omsorg och arbetar både effektivt och noggrant. Vi har personal som är certifierade och innehar SRY-yrkesbevis för städning. 

Läs mer om SRY-yrkesbevis här.

Prisvärt

Vi strävar alltid efter att förbättra och utveckla våra tjänster så att du som kund ska få den mest prisvärda flytthjälpen och flyttstädningen i Stockholm. Att du som kund är nöjd med oss som leverantör är den viktigaste marknadsföringen och när du som kund är nöjd vet vi att vi gjort ett gott arbete.

Ända sedan vi grundades har vi med målmedvetenhet och nyfikenhet format bolaget som det ser ut idag. Vi ser med stor entusiasm fram emot kommande utmaningar och projekt. 

? Kontakta oss för mer information

iso 9001 cert

ISO 9001 Certifiering

En certifiering för ISO 9001 innebär att vi jobbar med kvalitet i det interna och externa arbetet, i relation till kund och i leverans av tjänster. En ISO9001 certifiering innebär att företaget är dedikerade till att överträffa sina kunders förväntningar.

vill du komma i kontakt med oss?

RING TILL OSS

Har du frågor eller vill boka en tjänst?
Ring oss på: 08-121 441 30.

CHATTA MED OSS

Vill du hellre chatta med oss? Skriv till oss på chatten i högra hörnet. 

MEJLA OSS

Du kan också nå oss på mejl info@flyttgubbarna.se. Vår målsättning är att ge svar inom 24 timmar. 

Våra öppettider är alla dagar i veckan mellan 08:00-21:00

OFFERTFÖRFRÅGAN


OFFERTFÖRFRÅGAN
VISNINGSSTÄDNING

Begär en kostnadsfri offert & få svar inom en timme 

Flyttgubbarnas steg för kostnadsfri offert
Call Now Button