Våra tjänster i Costa del Sol

Vi utför helhetslösningar i hela Costa del Sol. Vill du att vi hjälper dig med transport av möbler från Malaga till Nerja eller Manilva? Vi hjälper dig med allt från flytt, montering till städning, hemmafix eller bara hantering av nycklar! Läs mer om våra tjänster nedan.

Flytt,pack- och bärhjälp från till & inom hela Costa del sol

Vill du att vi hjälper dig med din flytt från, till eller inom Costa del Sol? Boka din flytthjälp, packhjälp, bärhjälp eller de tjänster som passar din flytt med Flyttgubbarna Costa del Sol! Vi skräddarsyr efter dina behov och utför alltid våra uppdrag med ett stort leende på läpparna!

Låt oss ta hand om det som behövs till flytten och luta dig tillbaka i solstolen för att njuta av soliga Costa del Sol! 

Vad gör oss unika som flyttfirma?
Utöver 20 års erfarenhet är v årt team alltid förberedda att möta våra kunders önskemål och behov. Som ett resultat på att våra kunder alltid är i fokus och våra skräddarsydda lösningar är många av våra kunder återkommande kunder.

Oavsett du är privatperson eller företag kan vi med vårt flexibla arbetssätt snabbt vara på plats och hjälpa dig, vare sig om flytten sker till Nerja, Marbella, Fuengirola eller enda bort till Estepona & Manilva! 

transport och montering av möbler

Har du beställt möbler från exempelvis IKEA eller annat varuhus men inte har möjligheten att hämta upp dessa? Då hjälper våra händiga flyttgubbar dig så du kan njuta av Costa del Sol! Vi erbjuder både transport, mottagning av leverans och montering av möbler i hela Costa del Sol!  

Lägg tiden på att njuta av roligare saker i vardagen så tar vi hand om leveransen och monteringen i hemmet! Vår personal är både spansktalande, svensktalande och engelsktalande och kan även hjälpa till med kommunikation vid beställning. Ring, chatta eller skicka in en offertförfrågan nedan så hjälper vi dig! 

vi hjälper dig med ALL TYP AV STÄDNING

Vill du komma hem till en ren och fräsch bostad din första dag på semestern eller till din nyköpta bostad eller kanske vill unna dig mer tid i vardagen genom att ha regelbunden hemstädning? Oavsett vilken typ av städning du behöver så finns vi här och hjälper dig! 

Vilken städning är rätt för dig? 
• Flyttstädning är en städning som utförs i en tom bostad och passar bäst för dig som ska flytta från eller till din nya bostad och behöver en utförlig städning av hela bohaget. Flyttgubbarna har över 20 års erfarenhet av flyttstädning och vet vilken utrustning som behövs för att hemmet eller lokalen ska kännas som nytt! 

• Storstädning är en av våra populäraste städtjänster där man gör en grövre städning av hela hemmet efter kundens behov. Då varje hem är unikt och behöver olika typer av åtgärder så anpassar vi vår storstädning efter vad just du vill ha. Vi städar efter minsta detalj för att ge dig ett rent och fräscht hem. Boka din storstädning här! 

Hemstädning bokas som ett städabonnemang veckovis, varannan vecka eller månadsvis och kan även kombineras med en del av våra tjänster för underhåll, tillgänglighet och småärenden. Vi hjälper dig med den vardagliga städningen och de småtjänster omkring som exempelvis; vattna blommorna, spola kranar, går ut med hunden eller något annat du behöver hjälp med i vardagen. 

Vi hjälper dig med all typ av städning alla dagar i veckan! Kontakta oss för den städningen du vill ha hjälp med. Vi skräddarsyr efter dina önskemål. 

nyckelhantering, underhåll, hemmafix & SMÅÄRENDEN 

Kommer du vara borta en längre tid från din bostad i Marbella och vill försäkra dig om att allting håller sig helt och rent under tiden? Vi på Flyttgubbarna kan självklart hjälpa dig med detta. Vi skräddarsyr en lösning som passar just dig och din bostad i hela Costa del Sol.

Vi gör allt från att förvara dina nycklar tryggt och säkert, spola kranar eller handlar det som behövs i bostaden till att se över avlopp för att undvika eventuella vattenskador efter oväder.

Hör av dig så ser vi till att sy ihop en lösning för dig! 

Begär offert & få svar inom 1 timme

  

Vill du komma i kontakt med oss?

Våra öppettider är alla dagar i veckan mellan 08:00-21:00 med svensktalande, spansktalande, tysktalande & engelsktalande kundtjänst. 

Ring till oss

Har du frågor eller vill boka en tjänst? Ring oss på: +34932208373

Chatta med oss

Vill du hellre chatta med oss? Skriv till oss på chatten i högra hörnet. 

mejla oss

Du kan också nå oss på mejl . Vår målsättning är att ge dig svar inom en timme. 

Call Now Button