Frågor & svar

Våra frågor & svar

Vi har samlat det vanligaste frågor & svar!  


Kunders vanligaste frågor kring flytt o städ

Här har vi samlat våra vanligaste frågor. Har du andra frågor om du inte har fått svar på får du gärna kontakta oss på :  +34 932 208 373

Hur långt innan behöver jag boka min utlandsflytt hos Flyttgubbarna?

I så god tid som möjligt för att kunna erbjudas bästa pris. Vi strävar efter att hålla nere kostnaderna för våra kunder och kör därför samtransporter i så stor utsträckning som möjligt.


Hur överlämnar jag nycklar till Flyttgubbarna inför flytt & städ i Costa del Sol?

Du kontaktas av vår personal och ni bestämmer både tid och plats tillsammans.


Vad behöver jag göra innan Flyttgubbarna ska hämta och montera möbler i Costa del Sol?

Vi behöver skriva ett avtal där det framgår vad som ska göras och där du också ger ditt medgivande till oss att hämta era möbler. Därutöver fixar vi resten!


Hur betalar jag för utlandsflytt-tjänsterna?

Betalning sker via direktbetalning och skall vara oss tillhanda innan tjänsten är slutförd. En administrationsavgift på 29 kr tillkommer. Priser är alltid efter RUT-avdrag om inget annat anges.  Vill du hellre ha faktura behöver detta nämnas vid bokningstillfället.


Hur gör jag om jag inte är nöjd med tjänsten?

Då meddelar du det till oss omgående! Ibland händer saker och vi vill alltid att våra kunder ska vara 100% nöjda. I första hand ringer du till personalen ni träffade när arbetet påbörjades. Annars är vår kundtjänst öppen alla dagar 08.00 – 21.00 året runt. Tel: +34 932 208 373


Hur går jag tillväga när jag vill ha hjälp med uthyrning av lägenhet i Costa del Sol?

Du kontaktar oss och vi bokar in ett möte med vårt proffs på uthyrning. Hon kommer vägleda dig genom hela processen och hjälper till med allt från det juridiska till prissättning och styling.


Kan jag boka ett städabonnemang i Costa del Sol?

Hemstädning bokas som ett städabonnemang veckovis, varannan vecka eller månadsvis och kan även kombineras med en del av våra tjänster för underhåll, tillgänglighet och småärenden. Vi hjälper dig med den vardagliga städningen och de småtjänster omkring som exempelvis; vattna blommorna, spola kranar, går ut med hunden eller något annat du behöver hjälp med i vardagen. 


Hur vet jag vilken städning som passar bäst för mitt hem i Costa del Sol?

Vi erbjuder hemstädning, flyttstädning, visningsstädning och storstädning. Tveka inte att ringa oss så vi kan skräddarsy den perfekta lösningen för just dig och din bostad i hela Costa del Sol! Oavsett vilken typ av städning du behöver så finns vi här och hjälper dig! Du kan även läsa mer om våra olika tjänster här:    Tjänster utlandsflytt

Kan jag utnyttja RUT-avdraget när jag flyttar till Spanien?

Som svensk invånare kan du ta del av RUT-avdraget när du flyttar till Spanien. När du bokar din flytthjälp eller flyttstädning lämnar du ditt personnummer och sedan sköter vi på Flyttgubbarna allt det administrativa kring RUT-avdraget. Du får en bekräftelse hem från Skatteverket att du har utnyttjat x antal kronor för hushållsnära tjänster.

Läs mer om rutavdraget här: R utavdrag Spanien

Vilka typer av bostäder flyttstädar ni i Costa del Sol?

Vi städar allt överallt! Vi utför flyttstädning av alla typer av bostäder. Det kan till exempel vara flyttstädning av bostadsrätter, hyresrätter, fritidshus, villor, radhus m.m. Vi erbjuder även flytthjälp och flyttstädning åt företag.


Hur lång tid tar en flyttstädning?

När du gör din bokning får du veta på ett ungefär hur lång tid flyttstädningen tar, den uppskattade tiden kan avvika med + – 1 timme.

ÖPPETTIDER

KUNDTJÄNST 08:00-21:00
KONTOR 08:00 – 17:00

Kontakta oss för
hämtning/lämning av flyttlådor &
nycklar

OM OSS – FAQ KONTAKTA OSS BEGÄR OFFERT