Om Flyttgubbarna

Om Flyttgubbarna

Vi är dina Flyttgubbar som levererar skräddarsydda lösningar efter dina behov!  


ÖPPET ALLA DAGAR

Vår kundtjänstavdelning är öppen 08-21 alla dagar i veckan 365 dagar om året. Vi kan assistera dig som pratar svenska, engelska, tyska och spanska.

SISTA MINUTEN BOKNING

Vi har ett flexibelt arbetssätt där vi kan utföra tjänster samma dag. Helhetslösningar för flytt, städ, underhåll & transport.

50% RUTAVDRAG

Med oss som flyttfirma kan du nyttja rutavdraget i hela Europa! Det gör att du betalar bara halva priset för de tjänster du bokar med oss. 

Om oss

Flyttgubbarna är flytt- och städföretaget som månar om dig som kund och erbjuder skräddarsydda lösningar efter dina behov. Vårt mål är att flytthjälpen eller städningen ska utföras effektivt och noggrant precis som våra kunder önskar. Du som kund ska känna dig trygg när du anlitar oss som flyttfirma och vi lämnar alltid allt i perfekt skick. 

Vi strävar efter att leverera kvalitetsprojekt till rätt pris i rätt tid, från projektering till genomförande och leverans. Vårt yrkeskunnande kombineras med kundens önskemål för att leverera unika och gedigna lösningar. Flyttgubbarna går i spetsen för att erbjuda hållbara och konkurrenskraftiga lösningar på flytthjälp och flyttstädning genom en väl strukturerad planering och ett flexibelt arbetssätt som vi är kända för. Med Flyttgubbarna som flyttfirma kan du alltid känna dig säker! 

Våra kunder är A och O

Vårt team är förberedda på att möta kunders önskemål och behov. Som ett resultat på att våra kunder alltid är i fokus och våra skräddarsydda lösningar är många av våra kunder återkommande kunder.

Med lång erfarenhet från alla typer av projekt, stora som små, jobbar vi för att skapa en mer hållbar framtid för våra kunder och samhället. 


Vår personal

Våra anställda har både lång erfarenhet inom branschen och hög servicekänsla, de är utvalda med omsorg och arbetar både effektivt och noggrant. Vi har personal som är certifierade och innehar kollektivavtal samt arbetar efter ISO 9001 modellen som företaget är certifierade inom. 

Prisvärt

Vi strävar alltid efter att förbättra och utveckla våra tjänster så att du som kund ska få den mest prisvärda flytthjälpen och flyttstädningen. Att du som kund är nöjd med oss som leverantör är den viktigaste marknadsföringen och när du som kund är nöjd vet vi att vi gjort ett gott arbete.

Ända sedan vi grundades har vi med målmedvetenhet och nyfikenhet format bolaget som det ser ut idag. Vi ser med stor entusiasm fram emot kommande utmaningar och projekt. 

Kontakta vår kundtjänst

Kontakta vår kundtjänst! Vi har öppet alla dagar mellan 08.00-21.00, 365 dagar om året! Vi kan assistera dig som pratar svenska, engelska, spanska och tyska via telefon, chatt & mejl.


Vill du ha en kostnadsfri offert? Fyll i formuläret längst ned på sidan så kontaktar vi dig direkt! 

RING TILL OSS

Har du frågor eller vill boka en tjänst? Ring vår kundtjänst på +34932208373

CHATTA MED OSS

Vill du hellre chatta med oss?  Skriv till oss på chatten i högra hörnet eller klicka här!

MAILA OSS

Du kan också nå oss på mail . Vårt mål är att ge dig svar inom en timme.

Begär en kostnadsfri offert & få kostnadsförslag inom en timme 

KONTAKTUPPGIFTER

Telefon:
+34932208373
E-post
utlandsflytt
@flyttgubbarna.se

ÖPPETTIDER

KUNDTJÄNST 08:00-21:00
KONTOR 08:00 – 17:00

Kontakta oss för
hämtning/lämning av flyttlådor &
nycklar