Flytt & transport i Spanien

Flytt & transport i Spanien

Dags att flytta utomlands? Vi hjälper dig att flytta till Spanien med transport, bärhjälp, packhjälp, montering samt fyller på ditt hem med det du behöver för att enkelt kunna flytta in!

  
 

ÖPPET ALLA DAGAR

Vår kundtjänstavdelning är öppen 08-21 alla dagar i veckan 365 dagar om året. Vi kan assistera dig som pratar svenska, engelska, tyska och spanska.

SISTA MINUTEN BOKNING

Vi har ett flexibelt arbetssätt där vi kan utföra tjänster samma dag. Helhetslösningar för flytt, städ, underhåll & transport.

50% RUTAVDRAG

Med oss som flyttfirma kan du nyttja rutavdraget i hela Europa! Det gör att du betalar bara halva priset för de tjänster du bokar med oss. 

Våra flyttjänster

Bor du i spanien eller är det dags att drömmen om sommarbostaden i Costa del Sol går i uppfyllelse? Oavsett vad ditt ändamål är finns vi här och hjälper dig från start till slut! Vi erbjuder allt för din bohagsflytt: flytthjälp, packhjälp, bärhjälp, transport och montering av möbler. Vi hjälper dig sätta upp de perfekta helhetslösningarna som passar just för dig och din flytt! 

PACKHJÄLP & BÄRHJÄLP

Vi vet hur man packar & bär på ett säkert sätt. Använd erfarna & certifierade flyttgubbar istället för att riskera onödiga skador. Vi är experter på tunga lyft! Ring/chatta/maila oss eller begär en kostnadsfri offert nedan! 

FLYTTHJÄLP

Oavsett om du behöver flytta hela bohaget eller endast en del av det så hjälper vi dig med flytthjälp från, till & inom Costa del Sol i Spanien. Vi flyttar alla dagar i veckan måndag-söndag. Boka din helhetslösning här!

TRANSPORT & MONTERING

Behöver du hjälp med att transportera möbler eller vitvaror till bostaden i Spanien? Vi hämtar det du behöver & monterar även upp om så önskas! Kontakta oss för din transport i eller till Spanien här! 

50% med rutavdraget! 

Betala endast 50% av tjänsten du bokar med oss genom att använda dig av rutavdraget! Rutavdraget gäller inte bara i Sverige utan fungerar precis på samma sätt i Europa. Nyttja ditt rutavdrag för din sommarbostad i Spanien. 

Våra färdiga paket

Våra paketlösningar för dig som vill kunna anlända direkt till din bostad utan att behöva lyfta ett finger! Vi erbjuder olika typer av paket som överlevnadspaketet – ÄTA/SOVA, levnadspaketet – LEVA och lyxpaketet med all inclusive NJUTA. 

Nedan kan du läsa mer om vad paketen innehåller. Självklart kan vi skräddarsy ett paket som passar för just dig och din bostad. 

ÄTA/SOVA

Detta paket är för dig som direkt vill anlända till bostaden och har det som behövs för att kunna äta och sova något dygn. Vi åker och köper sängarna som behövs, bäddar rent & fyller på kylen och skåpen med det nödvändiga.  

LEVA

Levapaketet ger dig det du behöver för att kunna äta & sova för att du ska ha tid att få uppleva Spanien. Vi fixar köksutrustningen, det som behövs för badrummet samt sovrummet & att belysningen är på! Ta möjligheten att kunna sova i nybäddade lakan och ta morgonkaffet på terassen.

NJUTA

Njutapaketet är för dig som vill ha den där lyxkänslan när du kommer hem med ett komplett hem med ihopskruvade möbler, tavlor på väggarna, wifi på plats samt fullt i skafferiet och kyl/frys. Vi ger dig all inclusivekänsla & du behöver endast fokusera på att njuta av hemmet. 

Kontakta vår kundtjänst

Kontakta vår kundtjänst! Vi har öppet alla dagar mellan 08.00-21.00 365 dagar om året! Vi kan assistera dig som pratar svenska, engelska, spanska och tyska via telefon, chatt & mejl.


Vill du ha en kostnadsfri offert? Fyll i formuläret längst ned på sidan så kontaktar vi dig direkt! 

RING TILL OSS

Har du frågor eller vill boka en tjänst? Ring vår kundtjänst på +34932208373

CHATTA MED OSS

Vill du hellre chatta med oss? Skriv till oss på chatten i högra hörnet eller klicka här!

MAILA OSS

Du kan också nå oss på mail . Vårt mål är att ge dig svar inom en timme.

Begär en kostnadsfri offert & få kostnadsförslag inom en timme 

ÖPPETTIDER

KUNDTJÄNST 08:00-21:00
KONTOR 08:00 – 17:00

Kontakta oss för
hämtning/lämning av flyttlådor &
nycklar