Keyholding i hela Costa del Sol

Alla typer av städhjälp 

Behöver du någonstans att förvara dina nycklar när du själv inte kan vara på plats? Vår nyckelhantering erbjuder skräddarsydda lösningar som passar dig!    

 

ÖPPET ALLA DAGAR

Vår kundtjänstavdelning är öppen 08-21 alla dagar i veckan 365 dagar om året. Vi kan assistera dig som pratar svenska, engelska, tyska och spanska. Tryck på ”kontakta oss” knappen nedan! 

NYCKELJOUR DYGNET RUNT

Om olyckan är framme kan vi vara snabbt på plats för att se till så ni själva eller era gäster kommer in. Har någon glömt något, behöver en hantverkare tillgång till bostaden eller väntar ni på varor. Det är vid de här oförutsedda händelserna ni kontaktar vår nyckeljour.

Ring oss på vårt journummer dygnet runt:+46770335052

SKRÄDDARSYDDA LÖSNINGAR

När du bokar en tjänst hos oss på Flyttgubbarna skräddarsyr vi en lösning som passar just dina behov. När du bokar nyckelhantering tar vi hand om dina nycklar, kanske hjälper till med uthyrning, släpper in hantverkare eller hämtar posten? Du väljer – Vi utför! 


Flyttgubbarnas Key holding

Vi erbjuder Keyholding över hela Costa del sol. Vi anpassar vårt tjänsteutbud helt efter era behov. I konceptet ingår förvaring av era nycklar under tiden ni inte är i Spanien. Vi kan hjälpa er med allt från underhåll, tillsyn, hämta post, assistera vid uthyrning och ombesörja att bostaden alltid är hel och ren. 

Vi kan alltid anpassa vår keyholding efter era behov och det går även att kombinera med våra andra tjänster som exempelvis hemstädning. I alla paket får ni åtkomst att också kunna använda vår Nyckeljour. Läs mer om våra Key holding paket nedan eller kontakta oss så skräddarsyr vi ett paket åt er!

Key holding Regular

Med vår ”Key holding Regular” får du en pakettjänst där vi förvarar era nycklar tryggt och säkert! När ni inte är på plats besöker vi er bostad med en frekvens som vi bestämmer tillsammans. Vid varje besök spolar vi genom kranar och avlopp. Vi ser samtidigt över så allt är i sin ordning. Självklart får du ett SMS från oss vid varje besökstillfälle.Key holding Superior

Här har vi samlat en fullservice tjänst för att du ska kunna njuta av din bostad utan att ha praktiska göromål när du är på plats. Många är dom som satsat på ett semesterboende men insett att det blev ett boende men inte alltid semester. I vår “superior” ingår full tillsyn, om ni så önskar också allt med rental. Vi städar alltid inför er ankomst, fyller på och provianterar efter era önskemål. Firar ni något särskilt eller har ni kanske VIP gäster? Vi kan erbjuda båda transfer och catering.

Key holding Rental 

Med vår ”Key holding Rental” tar vi hand om era nycklar. Vi har regelbunden tillsyn och vi assisterar också med allt ni önskar runt uthyrning. Uthyrning kan vara svårt och kännas främmande. Med våra duktiga experter på området kan vi lotsa er genom processen och hjälpa till med allt från prissättning, marknadsföring och såklart också allt det praktiska.Vill du hyra ut din bostad? 

 Vi på Flyttgubbarna kan hjälpa dig med att hyra ut din lägenhet när du inte är på plats, vi hjälper dig både med korttidsuthyrning samt långtidsuthyrning.

Vi sköter all kontakt för att det ska gå så smidigt som möjligt för dig och din hyresvärd! 

Kontakta vår kundtjänst

Kontakta vår kundtjänst! Vi har öppet alla dagar mellan 08.00-21.00 365 dagar om året! Vi kan assistera dig som pratar svenska, engelska, spanska och tyska via telefon, chatt & mejl.


Vill du ha en kostnadsfri offert? Fyll i formuläret längst ned på sidan så kontaktar vi dig direkt! 

RING TILL OSS

Har du frågor eller vill boka en tjänst? Ring vår kundtjänst på +34932208373

CHATTA MED OSS

Vill du hellre chatta med oss?  Skriv till oss på chatten i högra hörnet eller klicka här!

MAILA OSS

Du kan också nå oss på mail . Vårt mål är att ge dig svar inom en timme.

Begär en kostnadsfri offert & få kostnadsförslag inom en timme 

ÖPPETTIDER

KUNDTJÄNST 08:00-21:00
KONTOR 08:00 – 17:00

Kontakta oss för
hämtning/lämning av flyttlådor &
nycklar