Städtjänster i Spanien

Städtjänster i Spanien

Kom hem till en ren och fräsch bostad första dagen på semestern eller till din nya bostad! Vi hjälper till med all typ av städning och skräddarsyr efter dina önskemål! 

  
 

ÖPPET ALLA DAGAR

Vår kundtjänstavdelning är öppen 08-21 alla dagar i veckan 365 dagar om året. Vi kan assistera dig som pratar svenska, engelska, tyska och spanska.

SISTA MINUTEN BOKNING

Vi har ett flexibelt arbetssätt där vi kan utföra tjänster samma dag. Helhetslösningar för flytt, städ, underhåll & transport.

50% RUTAVDRAG

Med oss som flyttfirma kan du nyttja rutavdraget i hela Europa! Det gör att du betalar bara halva priset för de tjänster du bokar med oss. 

Vi erbjuder all typ av städhjälp! 

Vill du komma hem till en ren och fräsch bostad din första dag på semestern eller till nyköpta bostaden? Oavsett vilken typ av städhjälp du behöver så finns vi här och hjälper dig. Vi är ett städföretag som erbjuder helhetslösningar med städhjälp i Marbella, Fuengirola, Manilva, Estepona samt fler delar av Costa del Sol! Se några av våra städtjänster nedan eller ring direkt till oss så hjälper vi dig hitta rätt städning! Ring oss på:  +34932208373

BYGGSTÄDNING

Ska du äntligen flytta in i nybyggnadtion eller behöver hjälp med städning efter ombyggnad? Vi vet vad som behövs göras för att få bort byggdammet för gott! Boka din byggstädning med dina erfarna och certifierade flyttgubbar i Costa del Sol! 

FLYTTSTÄDNING

Dags att flytta till en annan bostad? Vi hjälper dig både med med flyttstädning och inflyttstädning! Vi har den utrustning som behövs för att städa ur hela bostaden! Självklart hjälper vi till med flytten också om så önskas! Boka här! 

LÖPANDE HEMSTÄDNING

Flyttgubbarna hjälper dig med den vardagliga städningen med de intervaller som passar dig bäst, vare sig det är daglig- veckovis eller månadsvis hemstädning! Med oss kan du kombinera besöken med småtjänster som vattna blommor, handling, hämta post och mycket mera!

KONTORSSTÄDNING

Söker ert företag lokalvård? Vår ISO-certifierade personal kan utföra kontorsstädning  både under dagtid eller kvällstid. Vi är vana vid båda delarna och är närmast osynliga om ni vill ha städningen gjord under kontorstid. Vi städar i hela Costa del Sol!

STORSTÄDNING & GROVSTÄDNING

Var det länge sedan du besökte bostaden eller hemmet fick sig en rejäl storstädning? Vi finns här både för din storstädning och grovstädning som underlättar dina regelbundna städningar framöver. Om du inte vill ha hjälp med dessa också såklart, boka din städning här!

SANERING

Har din byggnad råkat ut för fukt eller mögelskador? Vi på Flyttgubbarna har utfört saneringar i över 20 år och kan utföra de mesta inom sanering! Ring oss för att ta reda på vad som krävs just för din sanering. Inget saneringsjobb är besvärligt för oss! 

50% med rutavdraget! 

Betala endast 50% av tjänsten du bokar med oss genom att använda dig av rutavdraget! Rutavdraget gäller inte bara i Sverige utan fungerar precis på samma sätt i Europa. Nyttja ditt rutavdrag för din sommarbostad i Spanien.  

Key holding på ett sätt som passar dig

Kombinera din städning med key holding på ett sätt som passar dig! 

Vill du att vi förvarar dina nycklar under tiden du inte befinner dig i bostaden? Vi hjälper dig med allt från underhåll, tillsyn, kontrollera post, hämtar och lämnar nycklar vid uthyrning och ser till så bostaden är hel och ren! Vi anpassar vår key holding efter dina behov!  

key holding costa del sol

Kontakta vår kundtjänst

Kontakta vår kundtjänst! Vi har öppet alla dagar mellan 08.00-21.00 365 dagar om året! Vi kan assistera dig som pratar svenska, engelska, spanska och tyska via telefon, chatt & mejl.


Vill du ha en kostnadsfri offert? Fyll i formuläret längst ned på sidan så kontaktar vi dig direkt! 

RING TILL OSS

Har du frågor eller vill boka en tjänst? Ring vår kundtjänst på +34932208373

CHATTA MED OSS

Vill du hellre chatta med oss?  Skriv till oss på chatten i högra hörnet eller klicka här!

MAILA OSS

Du kan också nå oss på mail . Vårt mål är att ge dig svar inom en timme.

Begär en kostnadsfri offert & få kostnadsförslag inom en timme 

ÖPPETTIDER

KUNDTJÄNST 08:00-21:00
KONTOR 08:00 – 17:00

Kontakta oss för
hämtning/lämning av flyttlådor &
nycklar