Våra tjänster

Våra tjänster

Samlingsida av alla våra tjänster  

 

FLYTT, PACK- OCH BÄRHJÄLP FRÅN & TILL & EUROPA

Vill du att vi hjälper dig med din flytt från, till Spanien, Tyskland, Frankrike eller andra delar av Europa? Boka din flytthjälp, packhjälp, bärhjälp eller de tjänster som passar din flytt med Flyttgubbarna! Vi skräddarsyr efter dina behov och utför alltid våra uppdrag med ett stort leende på läpparna! Då vi har ett kontor i Spanien Costa del Sol kan vi erbjuda samma tjänster som i Sverige. 

Låt oss ta hand om det som behövs till flytten med vår packhjälp, bärhjälp och transport! Vad gör oss unika som flyttfirma? Utöver 20 års erfarenhet är vårt team alltid förberedda att möta våra kunders önskemål och behov. Som ett resultat på att våra kunder alltid är i fokus och våra skräddarsydda lösningar är många av våra kunder återkommande kunder.  Oavsett du är privatperson eller företag kan vi med vårt flexibla arbetssätt snabbt vara på plats och hjälpa dig, vare sig om flytten sker till Spaniens solkust Marbella, Nerja, Fuengirola, Estepona, Manilva eller andra delar av Europa som exempelvis Frankrike, Italien och Tyskland. 

VI HJÄLPER DIG MED ALL TYP AV STÄDNING

Vill du komma hem till en ren och fräsch bostad din första dag på semestern eller till din nyköpta bostad eller kanske vill unna dig mer tid i vardagen genom att ha regelbunden hemstädning? Oavsett vilken typ av städning du behöver så finns vi här och hjälper dig!   Vi hjälper dig med all typ av städning alla dagar i veckan! Kontakta oss för den städningen du vill ha hjälp med. Vi skräddarsyr efter dina önskemål.


Flyttstädning

Flyttstädning är en städning som utförs i en tom bostad och passar bäst för dig som ska flytta från eller till din nya bostad och behöver en utförlig städning av hela bohaget. Flyttgubbarna har över 20 års erfarenhet av flyttstädning och vet vilken utrustning som behövs för att hemmet eller lokalen ska kännas som nytt! 

Storstädning

Storstädning är en av våra populäraste städtjänster där man gör en grövre städning av hela hemmet efter kundens behov. Då varje hem är unikt och behöver olika typer av åtgärder så anpassar vi vår storstädning efter vad just du vill ha. Vi städar efter minsta detalj för att ge dig ett rent och fräscht hem. Boka din storstädning här! 

Hemstädning

Hemstädning bokas som ett städabonnemang veckovis, varannan vecka eller månadsvis och kan även kombineras med en del av våra tjänster för underhåll, tillgänglighet och småärenden. Vi hjälper dig med den vardagliga städningen och de småtjänster omkring som exempelvis; vattna blommorna, spola kranar, går ut med hunden eller något annat du behöver hjälp med i vardagen. 

Nyckelhantering, underhåll, hemmafix & småärenden

Kommer du vara borta en längre tid från din bostad i Marbella och vill försäkra dig om att allting håller sig helt och rent under tiden? Vi på Flyttgubbarna kan självklart hjälpa dig med detta på fler olika sätt. Vi skräddarsyr en lösning som passar just dig och din bostad i hela Costa del Sol.

Vi gör allt från att förvara dina nycklar tryggt och säkert, spola kranar eller handlar det som behövs i bostaden till att se över alla avlopp för att undvika eventuella vattenskador efter oväder.

Hör av dig så ser vi till att sy ihop en lösning för dig!


keys

Hjälp med att hyra ut lägenhet

Vi på Flyttgubbarna kan även hjälpa dig med att hyra ut din lägenhet när du inte är på plats, vi hjälper dig både med korttidsuthyrning samt långtidsuthyrning.

Vi sköter all kontakt för att det ska gå så smidigt som möjligt.

RING TILL OSS

Har du frågor eller vill boka en
tjänst? Ring oss på:
+34932208373

CHATTA MED OSS

Vill du hellre chatta med oss?
Skriv till oss på chatten i högra
hörnet.
 

MAILA OSS

Du kan också nå oss på m ail .
Vår målsättning är att ge dig svar
inom en timme.

Begär en kostnadsfri offert!

KONTAKTUPPGIFTER

Telefon:
+34 932 208 373

E-post:
utlandsflytt@flyttgubbarna.se

ÖPPETTIDER

KUNDTJÄNST 08:00-21:00
KONTOR 08:00 – 17:00

Kontakta oss för
hämtning/lämning av flyttlådor &
nycklar