Bärhjälp i Stockholm & Göteborg

Låt oss få vara din extrahand


Bärhjälp med rätt teknik och kunskap

Bärhjälp med rätt teknik och kunskap

Att flytta tar otroligt mycket på krafterna och kan oftast leda till oförutsedda skador som ryggproblem. Därför är det bra att ta in en extra hand för er bärhjälp i Stockholm och numera även i Göteborg. Vi på Flyttgubbarna har flera års erfarenhet och strävar efter att ge er som kund den bästa upplevelsen för er bärhjälp. Oavsett om ni vill ha hjälp med hela flytten eller bara bärhjälp så kan ni räkna med att vi är en flyttfirma som utför arbetet på ett snabbt, smidigt och säkert sätt. 

All vår personal innehar SRY-yrkesbevis och är utbildade inom hur all flyttgods som till exempel vitvaror, möbler eller andra föremål bärs på ett ergonomiskt och professionellt sätt. 

Behöver du bärhjälp med större föremål? 

Behöver ni hjälp med större föremål som exempelvis kassaskåp, biljardbord, kristallkrona eller musikinstrument som piano eller flygel? Vi hjälper er att bära ner de större föremålen och vet vilka vinklar som behövs för att ta sig ut genom dörren, den trånga hallen eller den trånga trappan. Med våra rymliga lastbilar och verktyg kan vi erbjuda en säker transport runt om i Stockholm och Göteborg. 


Ansvarsförsäkrade

Vår tjänst Bärhjälp täcks av en en ansvarsförsäkring för att du som kund ska känna dig trygg.

certifierade

Vi har utbildad personal som genomgår en omfattande utbildning i allt från materialkunskap och möbelvård till användning av klädvård.

skräddarsydda lösningar

Välj bland alla våra flytt & städtjänster och få ett skräddarsytt paket som är anpassat efter era önskemål & behov .


Skräddarsy en helhetslösning med Flyttgubbarna

Behöver du hjälp med hela flytten?

 kan hjälpa dig med delar av flytten eller erbjuda en helhetslösning med packning, transport, uppackning och flyttstädning. Vi finns i hela Stockholms Län och Göteborgs Stad. Oavsett om du är privatperson eller företag kan vi som flyttfirma med vår höga kapacitet snabbt vara på plats och hjälpa dig.

OFFERTFÖRFRÅGAN

OFFERTFÖRFRÅGAN
BÄRHJÄLP

Boka en kostnadsfri offert & få svar inom en timme 

Flyttgubbarnas steg för kostnadsfri offert
Call Now Button