Ansvarsförsäkrade

Vår pianoflytt täcks av en en ansvarsförsäkring för att du som kund ska känna att du är i trygga händer.

certifierade

Vi har utbildad personal som genomgår en omfattande utbildning i allt från materialkunskap och möbelvård till användning av klädvård.

skräddarsydda lösningar

Välj bland alla våra tjänster och få ett skräddarsytt paket som är anpassat efter era önskemål & behov.


Säker Pianoflytt & flygelflytt med rätt utrustning

Vill du ha en säker pianoflytt eller flygelflytt? Vi på Flyttgubbarna vet hur man transporterar större instrument på ett säkert sätt och med rätt utrustning i hela Stockholm och Göteborg. Våra flyttgubbar utför cirka 150 flygel och pianoflyttar om året samt vet vilken teknik det krävs för att undvika onödiga ryggskador och dyra kostnader. 

Prisvärt, tryggt & säkert sätt att flytta pianot eller din flygel

Vill du undvika ett trasigt piano, flygel eller andra instrument som kostar skjortan att laga? Med Flyttgubbarna som flyttfirma så får du en prisvärd, trygg och säker transport, från start till slut i hela Stockholm och Göteborg.

För oss är det viktigt att du som kund ska känna dig i trygga händer, därför täcks vår flyttfirma av en ansvarsförsäkring för alla våra tjänster.

När du bokar din pianoflytt i Stockholm eller Göteborg med Flyttgubbarna så får du inte bara en en säker transport utan du får även flytthjälpen till ett rimligt pris! Våra priser för pianoflytt och flygelflytt är från 495 kronor och inkluderar alltid 2 man + bil. Läs mer om våra förmånliga priser för pianoflytt här.

att flytta piano själv

Att tänka på när du ska flytta piano själv 

Att flytta ett piano är absolut inte enkelt, det kräver mycket förberedelse, tid, och tålamod samt rätt teknik och utrustning för att kunna transportera på ett säkert sätt. 

Tips för en säkrare transport av ditt instrument

Våra tips för en säker och trygg transport är att alltid använda rätt redskap för tunga lyft som piano och flygel. För att bära på ett säkert sätt bör du bland annat ha bärselar samt veta hur man bär på ett ergonomiskt sätt. Du bör även utrymma rummet och utgången så mycket som möjligt för att undvika skador på instrumentet, bostaden eller lokalen. När du transporterar flygel eller piano är det viktigt att komma ihåg att instrumentet kan behövas stämmas om. För att undvika stora åtgärder så bör du ha transportplattor som gör att pianot blir mer stabilt och även är fastspänt på rätt sätt.

Vill du boka hjälp av en flyttfirma? 

Bortforsling av piano eller annat instrument?

Behöver du hjälp med av pianot, flygeln eller annat ? Vi hjälper dig forsla bort allt du kan tänka dig! Läs mer om vår bortforsling i Stockholm och Göteborg. 

OFFERTFÖRFRÅGAN

OFFERTFÖRFRÅGAN
PIANOFLYTT

Boka en kostnadsfri offert & få svar inom en timme

Flyttgubbarnas steg för kostnadsfri offert
Call Now Button