Flyttstädning i Stockholm  

Alltid nöjd kundgaranti med Flyttgubbarna


Behöver ni hjälp med er flyttstädning i Stockholm?

Behöver ni hjälp med er flyttstädning i Stockholm?

Flyttgubbarnas flyttstädning i Stockholm innebär en omfattande rengöring av kontorslokaler och utförs av vår egen certifierade personal. Städningen följer svensk standard och Mäklarsamfundets checklista. 

Vid en flytt krävs det mycket tid och energi till packning, transport och flyttstädning. Vi är specialiserade på flytt- och städ samt besitter alla kunskaper för att garantera er en enkel och smidig flyttstädning. Vi har också tagit fram lösningar för att underlätta er företagsflytt, ni kan t ex anlita oss för delar av er flytt eller en helhetslösning där vi hjälper er med hela flytten.

Oavsett om ni vill ha hjälp med packning, transport, uppackning, professionell flyttstädning eller en helhetslösning är ni välkommen att kontakta oss. Tillsammans hittar vi en lösning som passar era önskemål och behov.


Ansvarsförsäkrade

Alla våra tjänster täcks av en ansvarsförsäkring för att ni som kund ska känna er trygga.

certifierade

Vi har utbildad personal som genomgår en omfattande utbildning i allt från materialkunskap och möbelvård till användning av klädvård.

skräddarsydda lösningar

Välj bland alla våra tjänster och få ett skräddarsytt paket som är anpassat efter era önskemål & behov.


Noggrannhet 

Vi arbetar med checklistor när vi utför flyttstädning så att ni som kund kan känna er trygga med att veta att vi städar noggrant igenom er tidigare lokal.

Ni kan känna er trygga med Flyttgubbarna som flyttfirma redan från start då vi alltid erbjuder nöjd-kund-garanti där vi garanterat att städningen blir ordentligt utförd.


Nöjd kundgaranti 

På flyttstädning har vi en nöjd kundgaranti som innebär att vi åtgärdar eventuella synpunkter inom 7 dagar, utan extra kostnad. Kontakta oss för mer information.

Miljö

Flyttgubbarna har ett miljötänk i hela verksamheten, från att våra yrkesförare alltid kör våra fordon enligt Trafikverkets rekommendationer om sparsam körning till de miljömärkta produkterna vi använder. När vi arbetar med flyttstädning använder vi miljövänliga städprodukter och anpassar vårt arbete så att natur och miljö inte påfrestas i onödan. Flyttgubbarna genomför transporter i tätorter med fordon med extra låga eller inga emissioner. 


Riktlinjer för flyttstädning

Vi anlitas av både mäklare och privatpersoner och följer alltid Mäklarsamfundets riktlinjer för flyttstädning. Er flyttstädning sköts av vårt professionella team och är alltid i trygga händer.

Se vår checklista för flyttstädning 
Vi har tagit fram en checklista där du kan se vilka punkter som ingår i vår flyttstädning. Saknas någonting? Vi skräddarsyr år dig! 

bild på checklista ikon
Skräddarsy en helhetslösning med Flyttgubbarna

Behöver du även hjälp med er kontorsflytt?

Vi på flyttgubbarna erbjuder en helhetslösning för er kontorsflytt eller företagsflytt där ni kan få hjälp med både transport, magasinering, packhjälp, bärhjälp, montering av möbler, flyttstädning och kontorsstädning.

OFFERTFÖRFRÅGAN

OFFERTFÖRFRÅGAN

Boka en kostnadsfri offert – Få svar inom en timme: 

Flyttgubbarnas steg för kostnadsfri offert
Call Now Button