Flyttstädning i Stockholm & Göteborg

Alltid nöjd kundgaranti med Flyttgubbarna


Behöver ert företag hjälp med flyttstädning?

Behöver ert företag hjälp med flyttstädning?

Oavsett om ni vill ha hjälp med packning, transport, uppackning, professionell flyttstädning eller en helhetslösning är ni välkommen att kontakta oss. Tillsammans hittar vi en lösning som passar era önskemål och behov.

Flyttgubbarnas flyttstädning i Stockholm och Göteborg innebär en omfattande rengöring av kontorslokaler och utförs av vår egen certifierade personal. Städningen följer svensk standard och Mäklarsamfundets checklista. 

Vid en flytt krävs det mycket tid och energi till packning, transport och flyttstädning. Vi är specialiserade på flytt- och städ samt besitter alla kunskaper för att garantera er en enkel och smidig flyttstädning i Stockholm och Göteborg. Vi har också tagit fram lösningar för att underlätta er företagsflytt, ni kan t ex anlita oss för delar av er flytt eller en helhetslösning där vi hjälper er med hela flytten.

öppet alla dagar

För oss är det viktigt att vara tillgängliga. Därför är vår kundtjänst öppen varje dag mellan 08.00-21.00.

certifierade

Vi har utbildad personal som genomgår en omfattande utbildning i allt från materialkunskap och möbelvård till användning av klädvård.

alltid nöjd kundgaranti

Vi är en flyttfirma som alltid lämnar 7 dagar nöjd kundgaranti på vår flyttstädning. Vårt mål är att ha 100% nöjda kunder. 

Noggrannhet 

Vi arbetar med checklistor när vi utför flyttstädning så att ni som kund kan känna er trygga med att veta att vi städar noggrant igenom er tidigare lokal.

Ni kan känna er trygga med Flyttgubbarna som flyttfirma i Stockholm och Göteborg redan från start då vi alltid erbjuder nöjd-kund-garanti där vi garanterat att städningen blir ordentligt utförd.


Nöjd kundgaranti 

På flyttstädning har vi en nöjd kundgaranti som innebär att vi åtgärdar eventuella synpunkter inom 7 dagar, utan extra kostnad. Kontakta oss för mer information om vår garanti på flyttstädning.

Miljö

Flyttgubbarna har ett miljötänk i hela verksamheten, från att våra yrkesförare alltid kör våra fordon enligt Trafikverkets rekommendationer om sparsam körning till de miljömärkta produkterna vi använder. När vi arbetar med flyttstädning i Stockholm och Göteborg använder vi miljövänliga städprodukter och anpassar vårt arbete så att natur och miljö inte påfrestas i onödan. Flyttgubbarna genomför transporter i tätorter med fordon med extra låga eller inga emissioner. 


Riktlinjer för flyttstädning

Vi anlitas av både mäklare och privatpersoner och följer alltid Mäklarsamfundets riktlinjer för flyttstädning. Er flyttstädning sköts av vårt professionella team och är alltid i trygga händer.

Se vår checklista för flyttstädning 
Vi har tagit fram en checklista där du kan se vilka punkter som ingår i vår flyttstädning. Saknas någonting? Vi skräddarsyr år dig! 

bild på checklista ikon
Skräddarsy en helhetslösning med Flyttgubbarna

Behöver du även hjälp med er kontorsflytt?

Vi på flyttgubbarna erbjuder en helhetslösning för er kontorsflytt eller företagsflytt där ni kan få hjälp med både transport, magasinering, packhjälp, bärhjälp, montering av möbler, flyttstädning och kontorsstädning.

OFFERTFÖRFRÅGAN
FLYTTSTÄDNING

OFFERTFÖRFRÅGAN
FLYTTSTÄDNING

Begär en kostnadsfri offert – Få svar inom en timme: 

Flyttgubbarnas steg för kostnadsfri offert
Call Now Button