Packhjälp i Stockholm och Göteborg 

Vi är din flyttfirma och packar på ett säkert sätt

packhjälp av proffs

Packhjälp av proffs

Vi på Flyttgubbarna vet hur man packar på ett sätt som underlättar flytten både för upp- och nedpackning. Med 10 års branschvana och utförande av tusentals flyttar runt om i Stockholm och Göteborg vet vi hur man packar och emballerar på säkraste sätt. Vi vet exempelvis att till vissa bordsskivor behöver man träreglar för att förhindra sprickor i materialet och att porslinstallrikar ska staplas på högkant för att transportera på ett säkert sätt.

Flyttgubbarna packar alltid på ett strukturerat sätt och har alltid största säkerhet i åtanke. 
Få packhjälp av proffs idag för en trygg och säker emballering av er flytt från, till eller inom Stockholm och Göteborg. 

Behöver ni en helhetslösning?

Hos oss som flyttfirma får du inte bara hjälp med ned- och uppackningen utan vi hjälper även dig med hela flytten, bl.a. montering, magasinering, transportering, bortforsling, lån av flyttkartonger, städning eller andra delar du behöver hjälp med.  Vi skräddarsyr en helhetslösning efter era behov och önskemål.ÖPPET ALLA DAGAR

För oss är det viktigt att vara tillgängliga. Därför är vår kundtjänst öppen varje dag mellan 08.00-21.00.

CERTIFIERADE

Vi har utbildad personal som genomgår en omfattande utbildning i allt ifrån materialkunskap och möbelvård till användning av klädvård.

SKRÄDDARSYDDA LÖSNINGAR

Välj bland alla våra tjänster och få ett skräddarsytt paket som är anpassat efter era önskemål och behov.

Psst!

Behöver ni flyttkartonger till packningen?

Hos oss ingår det alltid lån av kartonger, dessa får ni ha 14 dagar innan och efter utförandets datum, ni kan även köpa kartonger av oss. Kontakta oss så hjälper vi er med en snabb och smidig lösning för er bostadsflytt eller kontorsflytt från, till och inom Stockholm eller Göteborg.

Flyttgubbarnas bild på en flyttgubbe som håller i en flyttkartong

Behöver du även bärhjälp?

Vi på Flyttgubbarna har flera års erfarenhet och strävar efter att ge er som kund den bästa upplevelsen för er bärhjälp. Oavsett om ni vill ha hjälp med hela flytten eller bara bärhjälp så kan ni räkna med att det utförs på ett snabbt, smidigt och säkert sätt. 

OFFERTFÖRFRÅGAN


OFFERTFÖRFRÅGAN
PACKHJÄLP

Begär en kostnadsfri offert & få svar inom en timme

Flyttgubbarnas steg för kostnadsfri offert
Call Now Button