Flytthjälp

Vi är en flyttfirma i Stockholm & Göteborg som är experter inom flytthjälp 

Boka din flytthjälp idag med Flyttgubbarna

Boka din flytthjälp idag med Flyttgubbarna

Efter många års erfarenhet som flyttfirma i har vi blivit experter på att flytta. Oavsett om du ska byta boende eller flytta till nytt kontor så kan vi underlätta din flytt med hjälp av våra flyttjänster. Som modern flyttfirma erbjuder vi flytthjälp åt alla från, till och i Stockholms Län eller Göteborgs Stad. Vi hjälper dig som vill flytta till en mindre etta i Vasastan eller Avenyn till er vars familj ska flytta till ett större hus i Huddinge. Oavsett om du behöver flytta ett piano eller flytta ett stort antal flyttlådor som ska med ser vi till att utföra flytten med ett leende på läpparna. Med oss får du också en snabb och säker transport av dina ägodelar och möbler.

Hos oss som flyttfirma är du i trygga händer

Som kund kan du känna dig extra trygg när du anlitar oss som flyttfirma från till eller inom Stockholm och Göteborg. Alla våra anställda är certifierande med yrkestrafiktillstånd vilket gör att vi kan utföra alla typer av flyttar på ett snabbt och effektivt sätt.

Vi är en flyttfirma i Stockholm och Göteborg som kan hjälpa dig med delar av flytten eller erbjuda en helhetslösning med packning, transport, uppackning samt flyttstädning. Du väljer själv vilken typ av flytthjälp du behöver. 

Oavsett du är privatperson eller företag kan vi med vår höga kapacitet snabbt vara på plats och hjälpa dig i hela Stockholms Län eller Göteborgs Stad.


Psst!

Behöver ni flyttkartonger till packningen?

Hos oss ingår det alltid lån av kartonger, dessa får ni ha 14 dagar innan och efter utförandets datum, ni kan även köpa kartonger av oss. Kontakta oss så hjälper vi er med en snabb och smidig lösning för er bostadsflytt eller kontorsflytt från, till & inom Stockholm eller Göteborg.

Ansvarsförsäkrade

Vi är en flyttfirma som täcks av en ansvarsförsäkring för att du som kund ska känna att din flytthjälp är i trygga händer.

certifierade

Vi har utbildad personal som genomgår en omfattande utbildning i allt från materialkunskap och möbelvård till användning av klädvård.

skräddarsydda lösningar

Välj bland alla våra tjänster och få ett skräddarsytt paket till din flytthjälp som är anpassat efter era önskemål & behov .

Jourtider

Om du är i behov av akut hjälp kan du ringa på vår jourtelefon: 08 – 42 50 32 72.

Vi finns här för att hjälpa dig med alla dina frågor.

Miljö

Vi har ett miljötänk i hela verksamheten, från att våra yrkesförare alltid kör våra fordon enligt Trafikverkets rekommendationer om sparsam körning till de miljömärkta produkterna vi använder.

Flyttgubbarna är en flyttfirma som jobbar ständigt mot en grönare värld.

Skräddarsy en helheltslösning med Flyttgubbarna

Behöver du även hjälp med din flyttstädning?

Flyttgubbarnas flyttstädning innebär en omfattande rengöring av bostaden och utförs av vår egen certifierade personal. Städningen följer svensk standard och Mäklarsamfundets checklista. 

OFFERTFÖRFRÅGAN

OFFERTFÖRFRÅGAN
FLYTTHJÄLP

Boka en kostnadsfri offert & få svar inom en timme

Flyttgubbarnas steg för kostnadsfri offert
Call Now Button