Flyttstädning i Stockholm & Göteborg

7 dagars nöjd kundgaranti för både dig & den som flyttar in 


Behöver du hjälp med din flyttstädning?

Behöver du hjälp med flyttstädning?

Flyttgubbarnas flyttstädning i Stockholm och Göteborg innebär en omfattande rengöring av bostaden som utförs av vår egen certifierade personal som följer svensk standard och Mäklarsamfundets checklista.  Vid en flytt krävs det mycket tid och energi till packning, transport och flyttstädning. Det kan vara svårt att hinna med allt på egen hand och därför har vi på Flyttgubbarna tagit fram olika lösningar för att underlätta din flytt. Du kan anlita oss som flyttfirma för delar av din flytt eller en helhetslösning där vi hjälper dig med hela flytten. Fokusera på allt det roliga kring ditt nya boende så hjälper vi dig med din flyttstädning i Stockholm och Göteborg.

Alltid nöjd kundgaranti på vår flyttstädning i Stockholm & Göteborg

För oss är det viktigt att du som kund ska känna dig i trygga händer, därför har vi 7 dagars nöjd kundgaranti på vår flyttstädning i Stockholm och Göteborg. Det vill säga att om du eller den nyinflyttade anmärker på vår flyttstädning inom 7 dagar efter städtillfället så åtgärdar vi detta kostnadsfritt. Vårt fokus är att alla våra kunder ska vara 100% nöjda med alla våra tjänster. 


Ansvarsförsäkrade

Vår tjänst flyttstädning  täcks av en en ansvarsförsäkring för att du som kund ska känna dig trygg.

certifierade

Vi har utbildad personal som genomgår en omfattande utbildning i allt från materialkunskap och möbelvård till användning av klädvård.

7 dagars nöjd kundgaranti

När du bokar Flyttgubbarna som flyttfirma får du alltid 7 dagar nöjd kundgaranti på din flyttstädning. Garantin gäller för både dig och den som flyttar in.

Noggrannhet

Vi arbetar med checklistor när vi utför flyttstädning så att du som kund kan känna dig trygg med att veta att vi städar noggrant igenom ditt tidigare boende.

Du kan känna dig trygg med Flyttgubbarna som flyttfirma redan från start då vi alltid erbjuder nöjd-kund-garanti där vi garanterat att städningen blir ordentligt utförd.

Riktlinjer för flyttstädning

Vi anlitas av både mäklare och privatpersoner samt följer Mäklarsamfundets riktlinjer för flyttstädning.

Din flyttstädning i Stockholm  och Göteborg sköts av vårt professionella team och är alltid i trygga händer.

Miljö

Vi har ett miljötänk i hela verksamheten, från att våra yrkesförare alltid kör våra fordon enligt Trafikverkets rekommendationer om sparsam körning till de miljömärkta produkterna vi använder.

Under vår flyttstäd anpassar vi vårt arbete för att natur och miljö inte ska påfrestas i onödan. Vidare har vi kontinuerliga dialoger med företagets anställda om miljön, därför har vi tagit fram tydliga strategier och riktlinjer med väl utarbetade miljömål för att Flyttgubbarna ska kunna bidra med en grönare värld.

Nöjd kundgaranti 

På flyttstädning har vi en nöjd-kund garanti som innebär att vi åtgärdar eventuella synpunkter inom 7 dagar, utan extra kostnad. Kontakta oss för mer information. 

Se vår checklista för flyttstädning
Vi har tagit fram en checklista där du kan se vilka punkter som ingår i vår flyttstädning. Saknas någonting? Vi skräddarsyr år dig! 

bild på checklista ikon
Skräddarsy en helheltslösning med Flyttgubbarna

Behöver du även flytthjälp?

Du väljer själv vilken typ av flytthjälp du behöver från, till & inom Stockholms län.  Vi kan hjälpa dig med delar av flytten eller erbjuda en helhetslösning med packning, transport, uppackning och flyttstädning.

OFFERTFÖRFRÅGAN

OFFERTFÖRFRÅGAN
FLYTTSTÄDNING

Boka en kostnadsfri offert & få svar inom en timme 

Flyttgubbarnas steg för kostnadsfri offert
Call Now Button