Visningsstädning i Stockholm & Göteborg

Få en nystart i hemmet med vår visningsstädning


Lyft din bostad med en visningsstädning

Lyft din bostad med en visningsstädning

Går du runt i tankarna på att sälja din bostad snart? Då börjar det bli dags att planera för en visningsstädning i Stockholm eller Göteborg för att maximera bostadsförsäljningen. En bostadsförsäljning går i regel mycket bättre när den är snygg och fräsch. Därför är det viktigt att bostaden ser tilltalande ut för potentiella köpare. En visningsstädning kan lyfta din bostad till skyarna och ge hemmet ett helt annat ljus vilket kan snabbt övertyga spekulanterna till en bostadsköp. Locka till dig mer spekulanter och lämna ett bra första intryck på visningsdagen för att utveckla spekulantens intresse till ett potentiellt bostadsköp.

Var i Stockholm utför vi städning inför visning? 

Vi utför visningsstädningar i hela Stockholms län, allt ifrån Djurgården, Nacka, Kista, Täby, Södermalm, Östermalm, Huddinge till Danderyd eller Täby. Vi anpassar vår städning inför visning efter respektive kund, en väl genomförd och professionell städning inför visning gör stor skillnad i en potentiell bostadsaffär. Boka din städning inför visning med oss som flyttfirma. 

Utför ni även visningsstädning i Göteborg? 

Självklart utför vi även visningsstädning i Göteborg! Vi städar inför visning i oavsett om det är innerstan såsom Haga, Annedal, Nordstaden ända till Torslanda, Hisingen, Angered, eller Mölndal. Vi utför städning både för privatpersoner och företag som behöver piffa upp lokalen.  

öppet alla dagar

För oss är det viktigt att vara tillgängliga. Därför är vår kundtjänst öppet varje dag mellan 08.00-21.00.

certifierade

Vi har utbildad personal som genomgår en omfattande utbildning i allt ifrån materialkunskap och möbelvård till användning av klädvård.

skräddarsydda lösningar

Välj bland alla våra tjänster och få ett skräddarsytt paket som är anpassat efter era önskemål och behov.

Psst! 

Visste du att vi kan hjälpa dig med småfixet till visningen? 

Har du fula borrhål som måste täckas, en list som sitter löst, ett handtag som behöver bytas eller behöver hjälp med att montera ner någon möbel? Kontakta oss så sätter vi tillsammans ihop en skräddarsydd lösning som passar dig!

Flyttgubbarnas bild på småfix på visningsstädning
Flyttgubbarnas bild på småfix till visningsstädning. Spackla vägg

Vad är egentligen skillnaden mellan visningsstädning & storstädning?

Man får inte förväxla en visningsstädning från en storstädning, det är två olika städningar som båda uppfyller kriterierna för en effektiv städning på olika sätt. En visningsstädning är en populär städning som efterfrågas av kunder för en ytlig städning, medan storstädning är en grundlig städning. Vi anpassar vår städning inför visning efter dina önskemål, men kolla gärna in vår checklista för visningsstädning i Stockholm och Göteborg nedanför. Har du fler frågor eller funderingar är det bara att ta kontakta med oss.  

Se vår checklista för visningsstädning
Vi har tagit fram en checklista där du kan se vilka punkter som ingår i vår visningsstädning. Saknas någonting? Kontakta oss så skräddarsyr vi tjänsten efter dina önskemål!

bild på checklista ikon

Behöver du en extrahand till framtida flytten?

Efter många års erfarenhet som flyttfirma har vi blivit experter på att flytta. Oavsett om du ska byta boende eller flytta till nytt kontor så kan vi underlätta din flytt med hjälp av våra flyttjänster.

OFFERTFÖRFRÅGAN

OFFERTFÖRFRÅGAN
VISNINGSSTÄDNING

Begär en kostnadsfri offert & få svar inom en timme 

Flyttgubbarnas steg för kostnadsfri offert
Call Now Button