Sanering i Stockholm & Göteborg

Med vår sanering är du i trygga händer
 

Sanering i Stockholm & Göteborg av experter

Socialsanering och specialsanering av experter

Har ni råkat ut för olika typer av skador som exempelvis mögel, fuktskador, klotter eller vandalisering? Kanske ni behöver hjälp med sanering i samband med bortgång?

Vi hjälper dig med alla typer av sanering i Stockholm och Göteborg, oavsett om det är socialsaneringar eller specialsaneringar. Med vår säkerhetsutrustning och personal har vi utfört saneringar åt företag och privatpersoner i flera år och vet därför hur man tar i med hårdhandskarna.

För oss är det viktigt att du som kund ska känna dig delaktig och trygg med utförandet av saneringen, därför går vi tillsammans igenom vilka åtgärder som kommer att utföras för att saneringen ska ge det bästa resultatet. 

TYPER AV SANERING

  •  Sanering av vandalisering
  •  Sanering vid bortgång
  •  Sanering vid fukt &mögel
  •  Sanering vid rivningsprojekt

Med oss är du i trygga händer

Med oss är du i trygga händer

Vår personal är certifierade och har rätt kompetens med skyddsutrustning för alla typer av saneringar. Vårt team i Stockholm och Göteborg finns här för att rycka ut till alla omfattande och akuta uppdrag på ett tryggt och säkert sätt. Boka din Sanering idag! 

Ansvarsförsäkrade

Alla våra tjänster täcks av en en ansvarsförsäkring för att du som kund ska känna att du är i trygga händer.

certifierade

Vi har utbildad personal som genomgår en omfattande utbildning i allt från materialkunskap och möbelvård till användning av klädvård.

skräddarsydda lösningar

Välj bland alla våra tjänster och få ett skräddarsytt paket som är anpassat efter era önskemål & behov.


Vi värnar om miljön

Vi har ett miljötänk i hela verksamheten, från att våra yrkesförare alltid kör våra fordon enligt Trafikverkets rekommendationer om sparsam körning till de miljömärkta produkterna vi använder. Vidare har vi kontinuerliga dialoger med företagets anställda om miljön, därför har vi tagit fram tydliga strategier och riktlinjer med väl utarbetade miljömål för att Flyttgubbarna ska kunna bidra med en grönare värld.

Skräddarsy en helhetslösning med Flyttgubbarna

Behöver du hjälp med Bortforsling?

Då finns vi och hjälper dig! Flyttgubbarna hämtar det som ni behöver forsla bort och ser till att allt återvinns på ett säkert och miljövänligt sätt.

OFFERTFÖRFRÅGAN

OFFERTFÖRFRÅGAN
SANERING

Boka en kostnadsfri offert & få svar inom en timme 

Flyttgubbarnas steg för kostnadsfri offert
Call Now Button